Publish Result

Publish Result

Publish Result is een no-nonsense bureau voor advertentieverkoop. In ons portfolio vindt u publiekstijdschriften, vakbladen en B2B-magazines. Met Publish Result bent u verzekerd van professionele advertentieacquisitie, heldere afspraken en korte lijnen. Wij staan voor een efficiënte aanpak met een optimaal resultaat.

Publish Result werkt zowel voor organisaties die advertentieruimte aanbieden, als voor adverteerders die ruimte zoeken. Hierdoor bevinden wij ons in een uitstekende positie om te bemiddelen tussen beide partijen, waarbij altijd gestreefd wordt naar een win-winsituatie. Onze ervaren medewerkers beschikken over een uitgebreide vakkennis om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Onze organisatie

Publish Result is onderdeel van Publish Impulse Group B.V. Deze organisatie ondersteunt uitgevers, cliëntenorganisaties, stichtingen en verenigingen, door alle administratieve werkzaamheden voor hen uit te voeren. Het betreft activiteiten als abonnee- en ledenbeheer, advertentieverkoop, online diensten en klantenretentie. Publish Impulse Group investeert in ontwikkelingen die huidige en toekomstige businessmodellen van de uitgeefsector optimaal ondersteunen.

Voor meer informatie over Publish Impulse Group kunt u  contact met ons opnemen.

Advertentieverkoop

Publish Result staat klaar voor alle organisaties die hun advertentieacquisitie uit handen willen geven, zowel voor geprinte als digitale uitgaves. Wanneer u uw advertentieverkoop onderbrengt bij Publish Result, kiest u voor hoge rendementen én voor een prettige samenwerking. Wij willen u ontlasten door de verkoopactiviteiten te verzorgen, maar willen u geenszins buitensluiten. U heeft altijd zelf inspraak en het adverteerdersbestand dat wij voor u opbouwen is niet enkel ons eigendom, zoals doorgaans het geval is, maar is van ons samen. Dat geeft u de vrijheid om naar believen over de adressen te beschikken. Naast advertentieverkoop kunnen wij u desgewenst ook adviseren bij het vaststellen van uw advertentietarieven.

Ons doel: zorgen voor een optimaal rendement van uw advertentieverkoop.

Proactieve advertentieverkopers, oog voor uw doelgroep
Advertentieverkoop is meer dan het sluiten van een snelle deal. Van belang is dat er goede afspraken worden gemaakt, waarmee zowel uitgever als adverteerder tevreden is. Dit vormt immers de basis voor een prettige en langdurige samenwerking. Publish Result werkt met ervaren advertentieverkopers, die de wensen van adverteerders kennen en weten hoe zij uw uitgave(s) onder de aandacht kunnen brengen. Zij benaderen de adverteerders proactief en bouwen een langetermijnrelatie met ze op.

Vanzelfsprekend zorgt Publish Result ook voor een soepel verloop van het natraject. Afspraken worden secuur vastgelegd in ons geavanceerde CRM-systeem en adverteerders worden tijdig herinnerd aan de advertentiedeadlines. Daarnaast geven wij natuurlijk regelmatig terugkoppeling over de resultaten van onze inspanningen. Met Publish Result bent u verzekerd van heldere afspraken, korte lijnen en een uitstekende service.

Uw_voordelen_advertentieverkoop1

Adverteren

Adverteren in een van onze tijdschriften? Publish Result helpt u bij het realiseren van uw communicatie- en marketingdoelstellingen. Vertel ons wat uw doelgroep is en wij vertellen u in welk medium – of welke mix van media – u het best kunt adverteren. Wij geven altijd advies op maat en u kunt erop vertrouwen dat dit advies realistisch is. Voor ons is het immers ook van belang dat uw doelstellingen behaald worden. In het portfolio van Publish Result vindt u zowel publiekstijdschriften, als vakbladen en B2B-magazines.

Bekijk de tijdschriften in ons portfolio.

INTRODUCTIE VAN ONZE NIEUWE ADPORTAL (ADVERTENTIEPORTAAL)

De Publish Impulse Group is constant bezig met vernieuwing en verbetering van onze service en dienstverlening. Vanaf heden gebruiken wij daarom voor het aanleveren van advertentiemateriaal  AdPortal. Dit selfservice portaal is volledig toegespitst op het aanleveren, verwerken en controleren van advertentiematerialen. Hierdoor ontstaat er een efficiëntere manier van werken voor alle betrokken partijen.

U ontvangt als adverteerder een email met een link naar onze Adportal, waar u als adverteerder eenvoudig uw materiaal kunt uploaden. Het aangeleverde materiaal wordt direct gecontroleerd en u ontvangt vervolgens een bevestigingsmail of een melding met de aangetroffen afwijkingen.

Mocht u vlak voor de deadline uw materiaal nog niet aangeleverd hebben, dan krijgt u een email-herinnering vanuit Adportal, zodat u dit alsnog tijdig kunt doen.

Uw voordelen:
1.  Een eenvoudige manier van uploaden.
2.  Directe bevestiging van Adportal of uw materiaal aan de specificaties voldoet, en geschikt is voor publicatie.
3.  Mochten er afwijkingen in uw materiaal zitten, dan worden die direct geconstateerd.
U heeft dan voldoende tijd om nieuw materiaal te uploaden.
4.  U krijgt tijdig een herinnering voor het aanleveren van advertentiemateriaal.

Zie ook onze PDF: Werkwijze Adportal.

Niets Gevonden

Uw zoekopdracht leverde helaas geen artikelen op

Ons portfolio

Content Innovators

Publish Incasso

Publish Result

Vakbladen.com